Sportnapok

Kedves Sporttársak! Ismét Focikupát szervezünk az ürömi SportCornerben, amelyre hívjuk a te csapatodat is. Lebonyolítás: 4 fős csapatokkal, 12 perces meccsekkel, meccsek száma nevezők számától függ. Nevezési díj nincs. Kérjük, hogy sötét és világos mezt/pólót is hozzatok. Játék teremcipőben. Öltöző, zuhanyzó van. Kérek mindenképpen egy visszajelzést! Jelentkezési határidő (tervezés miatt szükséges):  2017. december 15. péntek.  Cím:
Időpont:  2018. január 6. szombat 9-13-ig

2016. január 30-án több mint száz érdeklődő vett részt legutóbbi Sportnapunkon. A szokásos gerinctorna után Body Move Fittness – funkcionális köredzésen vettek részt fiatalok. Az Ürömön elérhető, itt űzött küzdősportok bemutatóján három szakág tartott bemutatót, majd a másik két sport számos képviselőjének nyílt edzést. Résztvevő klubok: Aikido – Juhász Gergely mester, Goju-kai Karate-do – Gankaku SE, Szabó János mester, Judo – Óbudai Judo Club, Ferenczi Katalin.

Közel 80-90 fő vett részt a november 28-án megrendezett Családi Sportnapunkon. Nagyon népszerűek voltak a Tamási Marcsi által vezetett Olympiai 7 próba és Gerinctorna, a Kollárik Zsófi által vezetett rocky bemutató, de sokan érdeklődtek a Pesti Marianna mozgásterapeuta (Bukfenc Kuckó) által az 1-3 éves gyerekeknek vezetett mozgásfejlesztő torna iránt is.

A 2016. december 30-án szervezett évzáró Sportnapunkon a Streetball csapatoké volt a Nagyterem. Minden csapat kétszer játszott egymással, végül – pontegyenlőség révén több dobott kosárral – egy óbudai csapat nyert az ürömi és pilisborosjenői csapatok előtt. Gratulálunk! A kisteremben sokan voltak a szokásos gerinctornán Tamási Marcsival, bemutatkozott nálunk Kalovits Csilla egy ChilliPilates órával, és megismerhettük a Dinamikus jógát Kovács Kriszta személyi edzőtől. Képgaléria itt.

A téli idény utolsó Családi Sportnapjára 2016. február 27-én került sor, mintegy 70 fő részvételével. A kisteremben a visszatérő edzők – Pilates, Kalovits Csilla és Gerinctorna, Tamási Marcsi – mellett új módszerekkel  - Funkcionális köredzés, Benedek Dóra és Gyerekjóga, Reptsik Anna – is megismerkedhettek az érdeklődök. Reggel 9-től a Mészöly Focisuli 10 éves tehetségei tartottak bemutató edzést.  A nagyteremben 8 focicsapat nevezésével rendeztünk FOCI Kupát, a nem tervezett helyosztók beiktatásával minden csapat legalább 5 meccset játszhatott.
Végeredmény: 1. Csütörtök, 2. OTU FC, 3. KÜFI, 4. KÜF, 5. Nyak, 6. Katona I., 7.Fluart, 8. Halálbrigád
Gratulálunk minden résztvevőnek! (Galéria itt)

Óévbúcsúztató Családi Sportnapot tartottunk az ürömi SportCornerben (Üröm, Kölcsey F. u. 21.) 2014 december 29-én. A közel 60 résztvevőből a gyerekek olimpiai sorversenyen, hétpróbán és pókfociban mérték össze az ügyességüket, gyorsaságukat. A felnőttek a kisteremben Busi Zsuzsi vezetésével jógáztak és Tamási Marcsi gerinctornáján vettek részt. Köszönjük a SportCorner támogatását! (A képek itt tekinthetők meg)