Az Ürömért Egyesület - az Üröm Szent György Vértanú Plébánia, a Szent-György Egyesület és a Nagycsaládosok Ürömi Egyesülete támogatásával – pályázatot hirdet újszülötteket váró vagy gondozó szülők számára.

Pályázati határidő: 2015. június 30.


Szeretnénk felhívni a figyelmet a család és gyermek szépségére, jelentőségére. A bölcső, benne az újszülöttel nagyon szép szimbólum. A magyar társadalom jövője a családok egészséges működésétől függ. Minden lehetséges eszközzel arra törekszünk, hogy a szülők és gyermekek optimális keretek között éljenek, így valóra váljon a szülők célja, hogy megszülessenek a kívánt, tervezett gyermekek.  A VÁNDORBÖLCSŐ átadásával az is a célunk, hogy a családalapítás egyre elismertebb legyen, mind a társadalom, mind az egyes ember értékelje azt a döntést, teljesítményt, ami a gyermekvállalással együtt jár.
A pályázati szándékot kérjük jelezni a család és a jelentkezés motivációjának néhány soros, legfeljebb féloldalas bemutatásával.
Pályázati határidő: 2015. június 30.
Pályázati cím:
A VÁNDORBÖLCSŐ sorsolás útján kerül ki a jelentkező családok egyikéhez. Minden jelentkező család kap egy Életfát és egy Babazászlót. A VÁNDORBÖLCSŐ átadásakor egy együttműködési megállapodást írunk alá, amelyben a család vállalja a VÁNDORBÖLCSŐ rendeltetésszerű használatát és egy éven belül a továbbadását egy új családnak.  Minden évben megismételjük a pályázati felhívásunkat, amely a Bölcsős családdal való egyeztetés alapján jelenik meg. A VÁNDORBÖLCSŐt részben a Kopp Mária által alapított Három Királyfi, Három Királylány Mozgalom által kiírt pályázaton nyertük, illetve 1%-os felajánlásokból fedeztük.